依家整個141連1點魅力都難拿..唔好講出帖.

簽到

都唔係呀..我開頭都已為好難,但用下用下都ok...

同埋呢度有邊個唔係由新手開始
回覆 讚好 不讚 使用道具

好似你而家咁, 發個帖咪會有囉~

出報告前,  出多啲好話題同大家吹下水 或分享,  加分唔難呀
巴打都註冊左咁耐, 我岩岩睇你空間,  好似真係無出過咩TOPIC喎

話說今日食完女...200%跌錢, 200%憤怒!!!
果D報告區又唔比新手發貼...淨係比D寫狗出埋d呃人報告, 真係嬲到震

有冇好心人+魅力比我去出真實報告><

果時我都係出topic先拎到咁多 用心最緊要 題目夠吸引 自然多人睇

Joe_ 發表於 2011-12-14 23:48
果D報告區又唔比新手發貼...淨係比D寫狗出埋d呃人報告, 真係嬲到 ...

你呢d屬於搵囡經驗,唔係咩野報告,應該去搵囡手冊.

報告歸報告.
報告區規定係唔准惡意評擊囡囡或其他師兄.
你入去最多人流睇的報告區講埋d咁既野, 一定會ban你帳號.

仲有一點,果d米之連五星級的食肆,都唔係一定比到好野你食.
你食完覺得唔好,都無可能會話人地d食評係假啦! 食囡囡咪一樣!
每個人,心中都有把尺,你覺得我假,但可能我覺得你先至係假.

我地設立報告區,畀大家免費係報告區上面寫野,畀每日超過一萬不重覆造訪的人仕收看.
你地諗下,我為咗你地果三幾十個新會員,定係為咗一眾觀眾著想.
咪咁自我中心!
你地d新會員發唔發到報告有幾閒,
但係如果畀人隨便咁亂發埋呢d無質量的所謂報告,分分鐘會影響好大.

最重要一點,如果想係我地呢道分享報告,就必須遵守我地定的規矩! 否則唔該你地行遠d.

XXXHOLY 發表於 2011-12-14 20:29
以前冇咁難...我係指..依家...1點魅力都冇係連搵女區都唔俾出帖...連回都回唔到....那如何能升級?唔通你係 ...

真系有架

141小記 發表於 2011-12-15 19:39
你呢d屬於搵囡經驗,唔係咩野報告,應該去搵囡手冊.

報告歸報告.

係...每個人既標準都唔同, 但有某D女女既服務同某D師兄既報告根本就完全係兩回事...
而且我上佐黎其實都算耐...只係我之前唔留言咁解

回覆 Joe_ 的帖子

但上黎耐唔代表你的說服力高.報告會多人喜歡看.
有萬幾個帳號都係咁,幾年前已經註冊,間中有登入,但從不講野.
其中幾千個帳號很有可能係寫手一早開定晒的.

係一般人眼中,早註冊同新註冊,基本上無分別.
係四台講野有無力,係睇你等級有幾高.可以向他人評分的能力有幾高.仲有就係有幾多個網友支持你. 凡符合了某個程度的,就一定有足夠權限到報告區發言.

對於無上述既power,根本無能力負擔起自己講過既野,
佢扣分佢覺得無所謂,對佢禁言,佢又唔會在乎,
做成佢地全無責任感要好好建立自己的形象.
根據呢幾點,我地係唔會畀無身份地位的人出報告.

回覆 XXXHOLY 的帖子

會員成長,必定係靠他在其他各區發表,受到他人支持,
肯定不可以單靠任務去快速達成.

我們認為任務中心的作用,主要是方便大家熟習討論區的各種功能.
現在各功能都取消了.操作變得簡單,所以任務中心是多餘的,當然要取消.

XXXHOLY 發表於 2011-12-14 20:03
有心想出帖..但基本上完全冇可能拿魅力...又唔可以用換的方式來拿...
基本上新手"永遠"都唔可能出帖...
最 ...

個個都一樣!!我也不例外!!
更不能去好友空間間問候呢???
我還差30分就升級了!!可怎麼也升不上!!我比你還著急了!!!

Joe_ 發表於 2011-12-14 23:48
果D報告區又唔比新手發貼...淨係比D寫狗出埋d呃人報告, 真係嬲到 ...

你可以去姐妹交流區發表的!

姐妹交流區在哪??