依家整個141連1點魅力都難拿..唔好講出帖.

回覆 讚好 不讚 使用道具

我都係食女無數!但從來味出過報告!到而家有心想出時!竟然發覺唔夠味力!真係有點不安

討論

搞笑: 3.0
搞笑: 3
乜你咁快撈到12點魅力發表於 2012-1-9 13:02

上得黎呢度都係為玩囡,幾多個咁得行玩D論壇儲分升級遊戲,
一個網頁最基本提供資訊都諸多限制,憑乜吸引外來人瀏覽,憑乜叫老細落廣告,班管理員真係多舊魚

吊又中伏 發表於 2012-1-9 04:35
一個網頁最基本提供資訊都諸多限制,憑乜吸引外來 ...

唔儲分就一直保持唔儲分,
無迫你地一定要升級.一直保持住新手等級都係一撚樣.
唔俾機會你地發抱怨帖又有乜所謂?
唔通真係要靠你地呢d新手帖才可以令到人流急增.....

一個能夠長期運作,保持高量品質的論壇,
只有兩種人能生存. 一種係貢獻者. 第二種亦都係貢獻者.

制度係咁定,爭取改制先係多鳩餘.
尤其係d無貢獻的人講出黎,只會令人反感.

無錯,你可以話暫時四台無機會畀大家用一些比較簡單的方式作出貢獻(例如捐獻),
呢點係我地失敗的地方,不過我相信努力做到最好的四台,遲d會改進.

吊又中伏 發表於 2012-1-9 04:35
一個網頁最基本提供資訊都諸多限制,憑乜吸引外來 ...

唔得閒玩D論壇儲分升級遊戲,咁你又得閒上來搵女?
無咩間,就好心你連女都唔鬼搵啦,成日都藉口多多

www.sex141.com , 本身根本無限制,限制只係局限於論壇某一小部分版塊~

你要搵女,你絕對唔需要入論壇,( www.sex141.com )都已經絕對有足夠資訊去搵女(因為已經有埋地址或電話),而且外人都可以隨時遊覽,絕對方便

就算係論壇,而家限制既,都只係發帖同回帖,而睇帖就基本上無咩影響。如果上來只係為左來玩女既,有無得發帖/回帖,又關你咩事呢?

憑乜叫老細落廣告?
你呢個問題仲好笑,請問你係老細咩? 你又如何理解到佢地既諗法咩?

你責罵班管理員係多舊魚,我反而會掉頭講多舊魚既,係你地呢D一直對4台無貢獻而又諸多投訴既人

你地呢班懶人,好好檢討下啦~